Het is bijna zover!!
Door: Ruth
Blijf op de hoogte en volg Ruth
14 December 2007 | Nederland, Groningen
Het is bijna zover! Vaccinaties zijn gehaald, malariapillen worden getest, de meeste spullen zijn al gekocht, aanvraag voor verschillende visums zijn de deur uit!!Spannend..
13 Januari stap ik samen met Maurice het vliegtuig in naar Bangkok. De bedoeling is dat we daar misschien (dit besluiten we in het vliegtuig) een paar dagen blijven en een vlucht boeken naar Cambodja!!
Hier blijven we een maand ongeveer, waarna ik ws alleen verder reis naar Laos..
Maurice gaat ws zijn laatste week(jes) doorbrengen in Thailand. In Laos blijf ik ook ongeveer een maand en reis vanuit hier door naar Vietnam. Waar Eva 11 Maart aankomt!! (Ik zal de spandoeken vast maken Eef!)
De laatste week of 2 weken brengen we door in Thailand.
Ik ga proberen om deze weblog bij te houden met al mijn (onze) belevenissen enzo! Weet niet zeker of ik me hier goed aan kan houden, MAARRR..om iedereen te mailen kost nog meer tijd he?!
De volgende keer zal ik schrijven uit Thailand of Cambodja!!
Doegg
14 December 2007 - 11:46
Ros:
De eerste reactie op je site!
Echt supergaaf deze reis, zou zo mee gaan! Maar ja eerst maar afstuderen...
De voorpret is natuurlijk al erg leuk dus geniet ook nog even van je laatste weekjes hier!
XX -
17 December 2007 - 13:34
Marjolijn:
AAHHHHHHHHHHHHHHHHHH -
18 December 2007 - 07:02
Pa:
Hartstikke goed Ruth, en ik mag lekker t eerste stukje mee -
20 December 2007 - 08:42
Jos:
leuk zeg -
23 December 2007 - 12:04
Beppe:
nu mijn knie weer beter is wil ik ook mee! -
23 December 2007 - 12:05
Moeder:
doe je wel voorzichtig? -
23 December 2007 - 14:14
Ronald:
Yo, leuk zeg, helemaal geweldig! Ik wil ook wel mee, vooral als je me belooft dat ik 's avonds weer thuis kan zijn. -
24 December 2007 - 14:25
Ene Ruth wilde eens proberen,
hoe't is om te emigreren.
Maar wel via Vietnam,
samen met grootmam,
die eerst haar knie moet masseren. -
01 Januari 2008 - 00:20
Ronald:
Ruth en alle andere fans van haar:
Een voorspoedig 2008 gewenst! -
04 Januari 2008 - 17:08
Gerard:
leuke reacties, valt op ,dat Ronald er vaak op staat. je fiets staat in het fietsenhok verder weg te roesten. maar je hebt hem toch eerst niet nodig. -
06 Januari 2008 - 11:58
Leonie:
h meid!!
hoop dat je het gezellig vond,je feestje gisteren! ik vind het ech knap je gaat en hoop dat ik een andere keer wel met je mee kan op ontdekkingsreis!!
goetjes leonie!! -
07 Januari 2008 - 12:09
Cobie:
Hoi Ruth,
ik ga je op de voet volgen hoor... !
Groetjes, Cobie.
07 Januari 2008 - 20:12
Henk:
PFFFFF nog 103 dagen. -
08 Januari 2008 - 22:11
Taliet:
Lieve Ruth,
Nog een paar nachtjes...En dan gaat je SPANNENDE Droomreis beginnen!!!
Geniet er van en laat alles goed tot je doordringen.
Laat het een inspirerende en boeiende tijd zijn! Ga je missen, ook al is het 3 maandjes. :)
bye bye, mopsie!
love en een kus
je vriendinnetje
08 Januari 2008 - 22:28
Arjan:
Ik weet toevallig dat je maar heel weinig foto's kunt toevoegen op deze site, misschien is het handig om voordat je weg gaat te zoeken naar een site waar je gratis je foto's kunt neergooien. Zijn er vast wel.
Kun je overigens wat Thais eten opsturen? (Liever niet in een enveloppe...) -
10 Januari 2008 - 07:50
Harma:
Meissie,
kan ik niet met je mee, na een maand werken ben ik ook alweer toe aan vakantie...hahaha
Meis geniet ervan, je hebt er hard voor gewerkt!
Kus mij -
11 Januari 2008 - 14:37
Eva:
Have fun en tot in Vietnam!! -
12 Januari 2008 - 21:03
Agnietje (ma):
Zucht Zucht kkrijg de zenuwen. Ze zeggen dat je als moeder je kind los moet laten. Kzou liever meegaan maar dat lijkt ook weer zo symbiotisch :-)
13 Januari 2008 - 09:38
Martin En Tineke:
Hoi Ruth,
Spannend hoor. En leuk zo`n ondernemende nicht, we leven met je mee, maar vooral ook met je moeder!
Veel liefs,XXX -
13 Januari 2008 - 16:18
Nelly En Kees:
Een heel voorspoedige reis gewenst!
Fijn dat wij per mail mee mogen reizen. -
13 Januari 2008 - 19:01
Martien & Jacqueline:
Geniet van de reis!!!
We gaan je volgen........ -
13 Januari 2008 - 20:43
Mama:
Hebben jullie ons nog zien zwaaien toen het enorme vliegtuig van LTU opsteeg? Hij was wel 2 x zo groot als al die andere vliegtuigen en had ook veel bekijks. Vooral het opstijgen was spannend, het leek wel of hij niet de lucht in wilde, ook liet hij enorme kerosine dampen achter (we moeten er nog van hoesten). Van het opstijgen hebben we mooie foto´s gemaakt, jammer dat jullie niet bij het raampje konden zitten. Op de terugweg hebben we je heerlijke mueslibollen opgegeten, mocht toch wel he?
groetjes aan Maurice
Kben benieuwd wat je van Bangkok vindt.
Tineke en Martin bedankt voor jullie meeleven, heb ik echt wel nodig, maar kben ook wel trots op haar hoor! -
14 Januari 2008 - 13:23
Piet En Anneke:
Heel veel plezier en pas vooral goed op jezelf!!!