BANGKOK!
Door: Ruth
Blijf op de hoogte en volg Ruth
16 Januari 2008 | Thailand, Bangkok
De eerste dag hebben we rondgevaren door Bangkok, we voelden ons net beroemdheden, aangezien iedereen naar ons zwaaide..wel grappig. Gisteren hebben we voor een middag een tuktuk chauffeur gehuurd en zijn we naar allelei tempels etc.. geweest.
Vandaag naar the floating market en nog wat tempels. Ik geloof dat we onderhand geluk hebben voor ons hele leven.
Carina, we zitten in jouw aanbevolen hostel hoor! Bevalt prima. Lekker eten!
Morgen gaan we met de bus naar Cambodja, Seam Reap en willen daar dan de komende weken rondtrekken.
Nou, ik hou het even kort, het is veelste warm om te internetten ;-)
Doeg
16 Januari 2008 - 11:17
Ik Zelf:
Het plaatsen van foto's gaat een beetje lastig! Maar de eerste is bij de floating market en een groot eng beest (weet niet wat het is..een Varaan?)
..deze zijn we al een paar keer tegen gekomen!
Nou mijn tijd is om. XX -
16 Januari 2008 - 12:10
Marijne:
Ruth! Wat geweldig! =:~D
Mooie foto van die markt, oh ik vind het zo spannend, alsof ik over je schouder meekijk. Geniet, geniet, geniet.
Liefs*** -
16 Januari 2008 - 13:25
Eva En Jur:
Hoi,
mooie foto;s! have fun, nog gezellig met Maurice? xxx -
16 Januari 2008 - 13:45
Martin En Tineke:
Ha Ruth,
Wat klinkt dat allemaal goed!En leuk die foto`s, eng beest inderdaad, blij dat je niet in een tentje zit.
XXX -
16 Januari 2008 - 16:22
Reinate:
Hey meissie,
Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen. Is alles met het visum gelukt?
En toch maar met de bus naar Cambodja??
Heel veel plezier!!!
Liefs,
Reinate -
16 Januari 2008 - 17:09
Mams:
Dag dag mooie beroemdheid, niet te veel zwaaien hoor, houdt de hand op de knip, enne.... zijn de spinnen daar ook zo groot? -
16 Januari 2008 - 17:37
Piet En Anneke:
Hoi Ruth,
Wat een heerlijk fruit ligt daar op die boot! Geniet er allemaal maar lekker van! -
16 Januari 2008 - 19:52
René En Carola:
Geniet ervan meid!! -
16 Januari 2008 - 22:15
Taliet:
Ej wereldreiziger!!
Dus ik lees dat het al vol op genieten is! Erg tof!!! En nu al beroemd, wauw...(voorkom Beatrix armpjes he, van al dat gewuif ;) )
Leuk dat je ook wat fotos hebt geplaatst. Zo kunnen we een beetje mee reizen..hihi
Veel plezier en geniet
x
17 Januari 2008 - 19:16
Gerard:
goed te horen dat alles goed is en dat je geniet. -
17 Januari 2008 - 19:42
Esther:
Heeii,
Wat ziet het er leuk uit!!
Veelplezier daar,:D
Liefs je nichtje -
18 Januari 2008 - 15:20
Eva:
Hoi iedereen,
Heb gesmst met Ruth en ze zijn heel aangekomen in Cambodja, alleen werd ze tijdens de reis ziek, koorts, overgeven enz maar gaat nu weer beter.. Tis daar erg warm en veel armoede. Ze ging net vertrekken naar een ander hotel omdat ze gek werden van de allahmuziek de hele dag en nacht!
Groetjes xx -
18 Januari 2008 - 21:03
Oma Sparreboom:
Hallo Ruth,
nu kan ik zien dat jullie genieten!!
Het lijkt me reuze mooi overal en lekker warm.
GENIET lekker.
Oma uit een regenachtig Holland -
18 Januari 2008 - 21:10
Marloes:
Hey Ruth, wat gaaf joh dat je lekker op pad bent. Dat beest is inderdaad een varaan!
Geniet er van!
Liefs, Marloes -
19 Januari 2008 - 15:28
Carina:
Hey Ruth,
Fijn dat je goed bent aangekomen en nu zelfs al in Cambodja zit!
Geniet van de prachtige ruines (hi hi) en rust af en toe lekker uit van het de tourist uithangen.
liefs Carina -
20 Januari 2008 - 11:55
Marjolijn:
Fijn dat je heel uit de bus bent gekomen! Veel plezier! -
21 Januari 2008 - 08:39
Rina:
He Ruth!
Leuk dat je nu op reis bent! Ik had al gehoord van je plannen, maar nu is het dus echt zover. Ik wens je heel veel plezier daar. Wees voorzichtig en geniet ervan!
Greotjes Rina -
21 Januari 2008 - 08:55
Ida Bakker:
Hoi Ruth, ik heb me aangemeld om je berichten te lezen over je vakantie.
Ben zeer benieuwd. Een hele fijne vakantie gewenst.
Hartelijke groeten van Ida Bakker -
21 Januari 2008 - 15:40
Jobke:
Hey ruth,
Geniet er van en niet te dicht bij die vieze beesten in de buurt komen Hihi.
Ik denk aan je. Liefs jobke -
22 Januari 2008 - 21:27
Amanda:
Hoi Ruth,
Erg leuk om te lezen dat je het daar naar je zin hebt. Leuk om ook direct foto\'s te zien. Hoorde dat je erg misselijk bent geweest na de busreis. Hoop dat je inmiddels weer opgeknapt bent en weer kan genieten van dat mooie land.
Veel plezier en groetjes Amanda